Header background

DARE TO BRING UNIQUE DIFFERENCES
TWOGATHER, TO CREATE A TRUE
BLOOMING FUTURE.

header 1

Change, by nature’s law,
is a movement
which demands action

header 2

An identity without
aspirational goal
is just a wondering soul

Mind Jobs //

Stage:Eventplanning en organisatie vanuit Passie voor Marketing

 

“Dare to bring unique differences TwoGather to create a true blooming future” is het gedachtegoed binnen TwoGather. Ons bureau werkt vanuit het perspectief van neuromarketing en identiteitsmarketing naar een strategisch ontwikkeld evenement. Hierin brengt TwoGather neurowetenschappen, marketing en creativiteit samen om voor de klant het beste rendement te halen uit een evenement met het oog op hun doel, zowel korte als lange termijn. Op kantoor zoeken we dus ook juist een stagiair die verschillend is, uniek is, bijzondere competenties heeft, maar vooral passie heeft voor de marketing en oog heeft voor passie en emotie. TwoGather zoekt naar:
HBO of WO stagiaire voor meewerk dan wel eindstage voor minimaal 5 maanden
Scriptie mag, maar moet niet in de weg staan van de praktijkstage Minimaal 4 dagen beschikbaar voor de werkvloer
HBO/WO marketing, bedrijfseconomie of evenementenorganisatie
Passie is noodzakelijk
Kennis is een pre
Ervaring komt vanzelf
Geen 09 tot 17 uur mentaliteit en bereid om in de vrije uren werk af te ma- ken en te netwerken, borrelen, brainstormen met potentiële klanten en zakenrelaties
Goede taalbeheersing en eloquent (Nederlands, Engels)
Mondig, zelfstandig, maar tevens een uitstekende team player Representatief, benaderbaar en hartelijk, 
Intrapreneur met innovatieve kijk en die graag out of the box durft te denken Betrokken, mondig, gedreven
TwoGather biedt:
Een super gezellig team
Divers werk
Leertraject op het gebied van Live Neuro Communication en Neuromarketing Uitbreiding van je netwerk
Branche
Klantcontact
Een uitdaging
Hoge werkdruk
Maar bovenal een thuis van waaruit je op je eigen manier moet bijdragen aan het team, je eigen dromen en de doelen van TwoGather Stuur je CV naar:
info@twogather.nl onder vermelding van “stage sollicitatie naam” .

Stage vacature:Sales Manager TwoGather – Direct Marketing, Brand Activation and Event Services Group

Het is crisis, de banen liggen niet meer voor het oprapen, en er verliezen menigeen hun baan aan de malaise van nu. Bent U diegene die niet bij de pakken neer gaat zitten, niet blijft zitten waar u nu zit, maar samen met ons naar een nieuwe toekomst kijkt? Een nieuwe bron van inkomsten en een nieuwe uitdaging binnen een nieuwe onderneming met een vernieuwende kijk op ondernemen, werken, samen- werken en groei. De basis in deze is samen doen, samen werken, samen groeien, maar ook samen durven, samen er voor gaan, en krachten te bundelen. Uw uitdaging begint nu! TwoGather daagt u uit om de moed weer op te pakken, een kans te grijpen op een baan die u wel leuk vind, vaker deel te nemen aan de maatschap- pij en bij te dragen aan uw eigen toekomst.
TwoGather daagt u uit om u zelf te bewijzen en verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen geluk. Bewijs uzelf en krijg een super baan bij Two- Gather! Functieomschrijving:
Sales Manager TwoGather – Direct Marketing, Brand Activation and Event Services Group
Ontwikkelen van de salesstrategie met een out of the box houding, waarbij direct de handen uit de mouwen gestoken moet worden.
Strategisch, slim, ad-hoc en direct. Met visie ondernemen in de functie. Dagelijks bezig zijn met de marketingstrategie kritisch te bekijken en te toetsen in de maatschappij. Gewapend met uw netwerk, scherpe tong, strategisch inzicht en communicatief vermogen gaat u vertrouwen winnen bij de potentiële klanten, gaat u een duurzame relatie aan met de potentiële klanten, en maakt u de klanten beloftes die u zelf nakomt samen met uw collega’s.
Vanuit uw salesfunctie is het noodzakelijk om daar waar nodig de strategie aan te passen, marketing scherp te houden en van daaruit succes te verzekeren in de sales in combinatie met het onderhouden van relaties met klanten.
U bent de verantwoordelijke op het gebied van salesstrategie, sales, sales successen en marketing ondersteuning.

PARTNERS //

Logo AgrippaLogoPlusTouchLogovanderMaarel